Els panets ideals per a berenars contundents
Aquest cop m'he animat a fer scones! De fet ja fa un temps d'això, però fins ara no ho he pogut penjar. Bé, la recepta és molt senzilla, he agafat la més bàsica (n'hi ha moltes variants), també perquè em lligava amb els ingredients que tenia a casa. És tant fàcil com barrejar, en un bol gran, 260gr de farina, 50gr de sucre, 10gr de llevat i un polsim de sal. S'hi afegeixen 75gr de mantega a daus, (vaig posar-la tova, però no pomada, a la recepta diu que ha de ser freda...). Jo ho vaig barrejar amb les mans, no és enganxós, i ha de quedar com molles. A part, barregeu 120ml de llet, 1 ou gran i una culleradeta d'essència de vainilla; com que només tenia allò del “sucre envainillat”, o “vainilla ensucrada”, vaig posar això. Un cop ben remenat (tampoc cal batre-ho gaire), feu un forat al centre de la primera barreja, i poseu-hi la segona. Ara podeu anar-ho unint tot amb una espàtula de silicona, o us quedaria gairebé tot a les mans. Quan es va unificant tot ja no falta gaire. No sé si perquè la mantega no era freda, o si em vaig precipitar, però jo vaig passar a les mans i al marbre massa aviat. Simplement hi vaig anar posant una mica de farina poc a poc, procurant desenganxar-m'ho de les mans (i del marbre!).
Seguir llegint »
Seguir llegint »
Últims articles
- De 10 anys al Turó del Cargol i al Park Güell (1/2) 30.09.2016
- Mirem-nos als ulls 20.09.2016
- Jo votaré per... 25.09.2015
- Els cartells i lemes electorals de Barcelona 14.05.2015
- Tal com raja 24.03.2015